ໃນຄໍ່າຄືນວັນທີ 8 ກຸມພານີ້, ຫ້ອງອາຫານຈີນຢູຢວນ ໃນໂຮງແຮມແລນມາກແມ່ຂອງລີເວີໄຊນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ, ໄດ້ນໍາສະເໜີອາຫານຈີນເສີມມຸງຄຸນພິເສດເພື່ອເປັນການຕ້ອນຮັບການສະເຫລີມສະຫລອງເທດສະການປີໃໝ່ປີນີ້, ເຊິ່ງໄດ້ເຊີນສື່ມວນຊົນຈາກພາກສ່ວນຕ່າງໆໄດ້ລີ້ມລອງລົດຊາດຂອງອາຫານແຕ່ລະປະເພດ ກ່ອນຈະມີການນໍາສະເໜີຕໍ່ລູກຄ້າ ແລະ ແຂກໃນຕໍ່ໜ້າ, ຊຶ່ງອາຫານສູດພິເສດທີ່ນໍາສະເໜີປະກອບມີ: ປິ່ນເປັດກວ້າງຕຸງ, ກຸ້ງໜຶ້ງກະທຽມ, ສະຕູໝູ
ແລະ ກະເພາະໝູທອດຊອດວາຊາບິ, ໂດຍແມ່ນຜົນງານການຄົ້ນຄິດ ແລະ ປຸງແຕ່ງຂອງພໍ່ຄົວທີ່ມີຊື່ສຽງລະດັບ 5 ດາວມາຈາກເມືອງກວາງ
ເຈົາ ສປ ຈີນ ທ່ານ
ລ່ຽງ ຈຽງ
ທູ ທີ່ມີປະສົບການດ້ານອາຫານຈີນຫລາຍກວ່າ 25 ປີທັງພາຍໃນ
ແລະ ຕ່າງປະເທດ ແລະ ວັດຖຸດິບທີ່ເພີ່ນນໍາໃຊ້ເຂົ້າໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານລາຍການພິເສດດັ່ງກ່າວແມ່ນຕົ້ນຕໍາລັບຂອງປະເພນີທີ່ຊາວຈີນນິຍົມໃຊ້ໃນງານສະຫລອງຂຶ້ນປີໃໝ່, ເຊິ່ງເລີ່ມຕັ້ງແຕ່ວັນທີ
5-12 ກຸມພານີ້ທີ່ຫ້ອງອາຫານຈີນຢູຢວນໂຮງແຮມແລນມາກ ແມ່ຂອງລີເວີໄຊ ແລະ ພິເສດລູກຄ້າຜູ້ທີ່ຈອງລ່ວງໜ້າກ່ອນ 2 ມື້ຈະໄດ້ຮັບສ່ວນຫລຸດຄ່າອາຫານ 10%.
No comments:
Post a Comment