Ad

Ad

10 February 2016

ໂຮງແຮມແລນມາກນໍາສະເໜີອາຫານຈີນເສີມມຸງຄຸນເທດສະການປີໃໝ່

          ​ໃນຄໍ່າຄືນວັນທີ 8 ກຸມພານີ້, ຫ້ອງອາຫານຈີນຢູຢວນ ໃນໂຮງແຮມແລນມາກແມ່ຂອງລີເວີໄຊນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ,​ ໄດ້ນໍາສະເໜີອາຫານຈີນເສີມມຸງຄຸນພິເສດເພື່ອ​​ເປັນການຕ້ອນຮັບການສະເຫລີມສະຫລອງເທດສະການປີໃໝ່ປີນີ້​,​ ເຊິ່ງໄດ້ເຊີນສື່ມວນຊົນຈາກພາກສ່ວນຕ່າງໆໄດ້ລີ້ມລອງລົດຊາດຂອງອາຫານແຕ່ລະປະເພດ ກ່ອນຈະມີການນໍາສະເໜີຕໍ່ລູກຄ້າແລະແຂກໃນຕໍ່ໜ້າ, ຊຶ່ງອາຫານສູດພິເສດທີ່ນໍາສະເໜີປະກອບມີ: ປິ່ນເປັດກວ້າງຕຸ, ກຸ້ງໜຶ້ງກະທຽມ, ສະຕູໝູແລະ ກະເພາະໝູທອດຊອດວາຊາບິ,​​ ໂດຍແມ່ນຜົນງານການຄົ້ນຄິດແລະປຸງແຕ່ງຂອງພໍ່ຄົວທີ່ມີຊື່ສຽງລະດັບ 5 ດາວມາຈາກເມືອງກວາງ
ເຈົາ ສປ ຈີນ ທ່ານ ລ່ຽງ ຈຽງ ທູ ທີ່ມີປະສົບການດ້ານອາຫານຈີນຫລາຍກວ່າ 25 ປີທັງພາຍໃນແລະ ຕ່າງປະເທດແລະວັດຖຸດິບທີ່​​ເພີ່ນນໍາໃຊ້ເຂົ້າໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານລາຍການພິເສດດັ່ງກ່າວແມ່ນຕົ້ນຕໍາລັບຂອງປະເພນີທີ່ຊາວຈີນນິຍົມໃຊ້ໃນງານສະຫລອງຂຶ້ນປີໃໝ່, ​ເຊິ່ງເລີ່ມຕັ້ງແຕ່ວັນທີ 5-12 ກຸມພານີ້ທີ່ຫ້ອງອາຫານຈີນຢູຢວນໂຮງແຮມແລນມາກ ແມ່ຂອງລີເວີໄຊແລະ ພິເສດລູກຄ້າຜູ້ທີ່ຈອງລ່ວງໜ້າກ່ອນ 2 ມື້ຈະໄດ້ຮັບສ່ວນຫລຸດຄ່າອາຫານ 10%​.

No comments:

Post a Comment